Trend IQ®4E

Trend IQ®4E

De IQ®4E is de nieuwste aanwinst in het toonaangevende assortiment regelapparatuur van Trend.

Leverbaar in uitvoeringen voor 16, 32, 64, 96, 128, 160 en 192 punten, waardoor toepassingen in alle formaten kunnen profiteren van het beste in hoogwaardige technologie, terwijl de mogelijkheid om uit te breiden naar meer punten bijdraagt aan de flexibiliteit van het systeemontwerp.

Superieure verwerkingscapaciteiten garanderen dat zelfs de meest complexe klimaatregelingstoepassingen kunnen worden geregeld. Bovendien heeft de IQ®4E ook verbeterde I/O-buscapaciteiten, met een aansluitlengte tot wel 300 m en de mogelijkheid om 30 I/O-modules te configureren.

Kleinere schakelkasten

Met de grootst mogelijke combinatie van in-/uitgangconfiguraties gebruiken IQ®4-regelaars hun internetaansluiting om te communiceren via Ethernet-, TCP/IP-netwerktechnologieën en het BACnet-protocol over IP. De mogelijkheid om te upgraden naar varianten met meer I/O-punten biedt grote flexibiliteit, verbeterde verwerkingsprestaties en de mogelijkheid om complexere toepassingen te regelen.

Trend's nieuwe moduleconcept met universele ingangen en analoge uitgangen in een 8xUIO of 4xUIO uitvoering, is een belangrijk kenmerk. Hierdoor kan elk kanaal worden geconfigureerd als een digitale ingang, thermistoringang, stroomingang, spanningsingang of als een spanningsuitgang. Deze veelzijdigheid zorgt niet alleen voor aanzienlijke besparingen op de kosten van installatie en apparatuur, maar ook de potentiële onderhoudvoorraad.

Goed voor langere termijn

Communicatie is essentieel, en elke IQ®4-regelaar is voorzien van een webserver die pagina's kan presenteren op een pc, tablet of mobiele telefoon via hun internetbrowser. Hiermee kan de klant zijn eigen voorkeuren en eisen samenstellen, zelfs al dit in de toekomst verandert.

Net als bij alle Trend-producten vormt volledige compatibiliteit met eerdere producten het uitgangspunt. De IQ®4-modules kunnen communiceren met alle IQ®1-, IQ®2 of IQ®3-regelaar en IQ®4 modules zijn toekomstbestendig, schaalbaar en hebben een lange levensduur; drie belangrijke factoren voor de financiële bescherming van een BEMS investering.

 


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg