Saia PCD Supervisor

Saia PCD Supervisor

Dit schaalbare softwareplatform kan worden gebruikt voor de bediening van standaard HVAC-ruimtecontrollers en bedrijfsbrede controlestations voor grote gebouwencomplexen en multi-sitesystemen. Open communicatiestandaarden maken het bijzonder eenvoudig om systemen van derden te bedienen en te integreren, zoals elektriciteits- en watermeters, alarmsystemen of energievoorzieningsystemen. De supervisor biedt een efficiënt middel als systeembeheer.

Complete oplossing: één softwareplatform voor alles
De Supervisor bundelt visualisatie, interactie, monitoring en rapportage in één softwareplatform. Gegevens kunnen ook eenvoudig en individueel worden gecompileerd en gepresenteerd op een HTML5 dashboard. DeJava-plug-in is niet meer nodig.

De gebruikersprofielen kunnen individueel worden aangepast.
Met de Supervisor kunnen individuele gebruikersgroepen eenvoudig worden beheerd. Met LDAP-integratie kunnen bestaande gebruikersprofielen ook worden overgedragen. Het is ook mogelijk om individuele gebruikersinterfaces in te stellen, waardoor een veilige en efficiënte werking mogelijk is die is afgestemd op de behoeften van de gebruiker.

Veilig en krachtig: klaar voor moderne systeemarchitecturen
Als het gaat om IT-beveiliging, is de Saia PCD Supervisor state-of-the-art. Het ondersteunt moderne hardware-architecturen en systeemconcepten. Gevirtualiseerde servers, redundante databases, multi-user engineering en IoT-interfaces kunnen zelfs geïntegreerd worden.

Efficiënte engineering
Een wizard voor gegevensimport maakt naadloze migratie van gegevens van alle Saia PCD-apparaten mogelijk. Hoogwaardige filterfuncties maken het gemakkelijk om de relevante punten te selecteren. Met de externe functie kan zelfs op afstand worden geprogrammeerd. Omdat het alle Saia PCD-controllers ondersteunt, ongeacht hun leeftijd, is backwards compatibiliteit te allen tijde gegarandeerd.

Open systeem voor eenvoudige interdisciplinaire integratie
Het flexibele en open systeem is gebaseerd op standaardprotocollen zoals BACnet, Modbus, OPC, M-Bus, KNX enz. Met deze communicatienormen kunnen systemen van derden eenvoudig worden geïntegreerd.


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg