De nieuwe range sensoren van Belimo

De nieuwe range sensoren van Belimo

Naadloze integratie, betrouwbaarheid en intuïtief ontwerp. Het nieuwe aanbod van sensoren is gebaseerd op jarenlange ervaring en vakkennis van Belimo in de HVAC-branche en is een uitdrukking van onze betrokkenheid om onze klanten altijd een meerwaarde te bieden. Het innovatieve ontwerp maakt een eenvoudige installatie en naadloze integratie mogelijk om zo een optimale systeemprestatie zeker te stellen.

De sensoren worden ontworpen om naadloos met alle belangrijke systemen voor gebouwautomatisering samen te werken en daarbij optimale prestatie en energieefficiëntie te waarborgen.

De bekende hoge kwaliteit van Belimo garandeert betrouwbare en precieze meetwaarden over de gehele levenscyclus van gebouwen. De uiterst robuuste sensoren beschikken over 5 jaar garantie, en voldoen aan de eisen van NEMA 4X / IP65.

Dankzij het slimme ontwerp vereisen installatie en ingebruiksname minder stappen. De afneembare montageplaat dient tegelijkertijd als boorsjabloon. Door het eigen geconstrueerde klik-deksel en de steekklemmen geschiedt de montage vrijwel zonder gereedschap.

 

 

Ik werk al 17 jaar samen met Belimo. Deze firma heeft altijd mijn verwachtingen van kwaliteit, klantenservice en betrouwbaarheid overtroffen. De nieuwe over BACnet en Modbus geïntegreerde sensoren zijn een zeer interessante uitbreiding van het productenassortiment van Belimo. Zoals de zeer positieve ervaringen met de innovatieve Energy Valve al laten zien, zijn deze producten een grote meerwaarde voor de gebouwautomatisering. - Andreas Wechner, Project Manager, Trane (Zwitserland

 

 

Inovatie voor een zeker gevoel.
De sensoren van Belimo bezitten een uniek en uniform behuizing- en montageconcept, waarmee ze niet alleen  
snel maar ook volledig compatibel met alle belangrijke systemen voor gebouwautomatisering geïnstalleerd kunnen worden. Het ontwerp voegt zich naadloos tussen het complete assortiment van Belimo. De behuizing voldoet aan de eisen van NEMA 4X / IP65.

Bron: https://www.belimo.nl/pdf/nl/flyer_sensors_NL.pdf


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg