Comfort met één druk op de knop

Comfort met één druk op de knop

Distech Controls zal de manier veranderen waarop gebouwgebruikers hun omgeving bewaken en aanpassen door de controle steviger in hun handen te plaatsen. De elegante en intuïtieve Allure UNITOUCH ™ is een kamercontroller die een revolutionaire manier biedt om interactief met een ruimte om een ​​marktleidende gebruikerservaring te creëren, voor een werknemer in hun kantoor, een gast in een hotel of een leraar in de klas.

In deze nieuwe wereld van connectiviteit en het IoT verlangen gebouwgebruikers meer controle over hun comfort en welzijn. De Allure UNITOUCH-wandgemonteerde interface en de nieuwe My Personify-app bieden gebruikers met één druk op de knop een hoge mate van controle.

Temperatuur, ventilatorsnelheid, verlichting en jaloeziebesturing zijn allemaal functies die beschikbaar zijn in dit ene, aantrekkelijk uitziende apparaat.

Unitouch

 

"Het bereiken van gebruikscomfort en welzijn is zijn net zo belangrijk voor de gebruikers van het gebouw als eenvoudig te bedienen, intelligente bedieningselementen", zegt Charles Pelletier, directeur productmanagement bij Distech Controls. "De nieuwe Allure UNITOUCH is een state-of-the-art ruimteapparaat dat het comfortniveau en de energie-efficiëntie helpt optimaliseren. Het slanke, eigentijdse ontwerp zorgt ervoor dat het perfect past bij het interieurontwerp van elke ruimte. Met zijn keuze aan detectiemogelijkheden, waaronder temperatuur, vochtigheid en CO2, is de Allure UNITOUCH een echt veelzijdig en indrukwekkend apparaat. "

De Allure UNITOUCH is ideaal voor allerlei commerciële, horeca- en openbare bouwtoepassingen en is een eenvoudig te bedienen apparaat dat kan worden geopend en bediend met behulp van het 3,5" gebruiksvriendelijke aanraakscherm met hoge resolutie of draadloos vanaf een smartphone met Bluetooth®.
 
Door het Allure UNITOUCH-apparaat te gebruiken, kunnen inzittenden de omgevingsinstellingen bekijken en aanpassen aan hun wensen. Dit omvat het afstemmen van de instellingen voor temperatuur en ventilatorsnelheid, evenals het regelen van de lichtniveaus en het aanpassen van de zonwering. De Allure UNITOUCH kan ook bezettingsgegevens controleren en analyseren, zodat de instellingen kunnen worden gewijzigd en bijgewerkt wanneer een bewoner zich in de ruimte bevindt.

De compacte stijl en het slanke profiel bieden een modern ontwerp wanneer geïnstalleerd in elke omgeving, maar de voordelen ervan houden hier niet op. Het innovatieve ECO-Vue-bladenpatroon geeft grafisch het energieverbruik in realtime weer om het energiebewuste gedrag van een bewoner te bevorderen. Bewoners worden aangemoedigd om groener te denken met het ECO-Vue-blaadjespatroon en tegelijkertijd de energiekosten te verlagen. Hoe meer bladeren verschijnen, hoe meer energie-efficiëntie wordt bereikt, terwijl minder bladeren de bewoner aanmoedigen om corrigerende maatregelen te nemen om de milieuprestaties van het systeem te optimaliseren.

Distech Controls heeft ook ABC Logic (Automatic Calibration Logic) gebruikt, een gepatenteerde zelfkalibratietechniek die de noodzaak voor handmatige kalibratie in de meeste toepassingen, in zijn CO2-modellen, elimineert. De sensor is ontworpen om te werken in omgevingen waar CO₂-concentraties dalen tot buitenomgevingsomstandigheden en baseline-metingen registreren om onregelmatige niveaus te bewaken.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

 


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg