Communicatie maatregelen met betrekking tot het coronavirus Y-con

Communicatie maatregelen met betrekking tot het coronavirus Y-con

Geachte relatie,

Via dit bericht willen we u graag informeren over de maatregelen die Y-con BV treft i.v.m. het coronavirus.

Al onze medewerkers zijn geïnstrueerd over de werkwijze waarop zij de kans op een besmetting kunnen minimaliseren. We hebben hiervoor alle standaardmaatregelen en richtlijnen die opgesteld zijn door het RIVM doorgenomen.

Maatregelen:

We hebben besloten dat onze medewerkers, waarbij het werk toelaat, tot het einde van deze maand vanuit huis te werken.

Om u toch van dienst te zijn en de continuïteit van onze dienstverlening te behouden zijn al onze medewerkers zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar. In het geval dat een medewerker klachten vertoont die kunnen duiden op een besmetting zullen wij de richtlijnen van het RIVM volgen en u op de hoogte brengen van de besmetting.

Werkzaamheden op locatie:

Naast onze eigen maatregelen hebben onze medewerkers de opdracht om zich te houden aan de adviezen en richtlijnen die kunnen gelden binnen uw organisatie. Wijken deze af van de richtlijnen van het RIVM? Dan verzoeken wij u om deze duidelijk te maken aan ons en onze medewerkers. U kunt uw berichtgeving sturen naar: info@y-con.nl

Wanneer het coronavirus binnen uw organisatie wordt vastgesteld horen wij dit graag direct. Een bericht naar info@y-con.nl is hierbij voldoende. Wanneer zo’n situatie zich voordoet zullen wij in overleg kijken naar mogelijke oplossingen voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wij willen u graag verzoeken om deze informatie, indien nodig, te delen binnen de organisatie.

 

Met vriendelijke groet,

Y-con BV


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg