Hoe is werken bij Y-con? Onze collega’s aan het woord

Hoe is werken bij Y-con? Onze collega’s aan het woord

Hoe is het om bij Y-con te werken? Die vraag kun je natuurlijk het beste aan onze collega’s stellen. Hoe zien onze projecten eruit, wat voor sfeer hangt er en hoe zit het met de doorgroeimogelijkheden? Wilco, Niels en Felicia werken alle drie bij Y-con en vertellen hun eigen verhaal.

Van werkstudent tot projectleider

“Drie jaar geleden had ik niet verwacht dat ik nu al op dit niveau zou zitten”, vertelt collega Niels. Hij begon bij Y-con toen hij nog VMBO-student was. Inmiddels is hij doorgegroeid tot projectleider. “Ik ben trots op de stappen die ik tot nu toe heb gemaakt binnen Y-con. Ik manage projecten van begin tot het eind en stuur collega's aan bij de software engineering en de inbedrijfstelling. Ook onderhoud ik voortdurend het contact met de klant. Vaak gaat het om grote projecten. Het is mooi dat Y-con me het vertrouwen geeft om deze projecten op me te nemen en mezelf op die manier te ontwikkelen.”

Weten wat je aan elkaar hebt

“Binnen Y-con weten we wat we aan elkaar hebben” vertelt Wilco. Ook hij is projectleider bij Y-con. “De cultuur is familiair. We kennen elkaar, helpen elkaar en zijn pragmatisch. Ook naar onze opdrachtgevers toe. Zijn we het met elkaar eens? Dan starten we en gaan we ervoor. Je merkt dat Y-con een typisch Brabants bedrijf is. Er is altijd ruimte voor een geintje en we lossen dingen met elkaar op als we er zelf niet uitkomen. Zit een ander even in de knel? Huppakee, gas erop en helpen. Op die manier tillen we de kwaliteit van ons werk samen naar een hoger niveau.”

Vrijheid en vertrouwen “Bij Y-con kan je zijn wie je wilt zijn” vertelt Felicia. Zij werkt nu zo’n 8 jaar bij Y-con en is blij met de mogelijkheden die ze krijgt om zichzelf te ontwikkelen. “Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen,” vertelt ze. “Dat zorgde er bij mij voor dat ik me de afgelopen jaren goed kon ontwikkelen. Zowel als persoon als in mijn werk. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de service & onderhoud afdeling binnen Y-con. Met dit team verzorgen we het onderhoud van de projecten die we zelf hebben ontworpen. Het zijn geen standaard werkzaamheden, elk project kent weer andere uitdagingen. Dat maakt het werk leuk.”

Benieuwd naar het hele verhaal van Niels, Wilco en Felicia? Bekijk het filmpje hieronder:

Kom bij ons werken

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van Y-con? Dat is mooi, want we zoeken nieuwe collega’s! Op werkenbij.y-con.nl vind je de actuele vacatures en lees je alles over werken bij Y-con. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over ons werk en de mogelijkheden binnen Y-con.


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg