Onze terugblik op 2020

Onze terugblik op 2020

Zoals voor iedereen, was 2020 ook voor Y-con een apart jaar. Het zag er anders uit dan gepland, maar toch waren er ook dit jaar mooie ontwikkelingen. We vierden ons 15-jarige bestaan, verbouwden en verduurzaamden ons kantoor en realiseerden mooie projecten voor onze opdrachtgevers. Een korte terugblik!

Projecten in 2020
Eén van de projecten die we in 2020 realiseerden is de transformatie van Stadskantoor 1 in Tilburg. Samen met BAM Bouw en Techniek werkten we aan dit duurzame kantoorpand in het centrum van Tilburg. Het nieuwe pand voldoet aan de alle eisen op het gebied van duurzaamheid en heeft een BREAM Excellent certificaat.

Een ander project dat we in 2020 realiseerden (waar we minstens zo trots op zijn) is de renovatie van Naturalis. Alle panden zijn het natuurhistorisch museum zijn gerenoveerd en er werd een gloednieuw museumpand gebouwd. Wij verzorgden de installaties voor het nieuwe pand en integreerden alle verschillende doeleinden in één gebouwenbeheersysteem. We zijn trots op het resultaat van beide projecten!

Ontwikkelingen binnen Y-con

Naast onze projecten waren er ook binnen Y-con mooie ontwikkelingen. We stonden stil bij ons 15-jarige bestaan en investeerden in de toekomst. We staken ons vertrouwde pand in een mooi nieuw jasje en installeerden 70 zonnepanelen op het dak. Een mooie verduurzamingsstap voor ons bedrijf, waarmee we onze klanten ook willen laten zien wat de impact ervan is als je je energieverbruik optimaliseert.

We wensen je fijne feestdagen

Via deze weg willen we onze klanten en partners bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Namens alle collega’s van Y-con wensen we je fijne feestdagen en alvast de beste wensen voor 2021. Tot in het nieuwe jaar!


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg