Y-con in 2021

Y-con in 2021

De kop is eraf: de eerste maand van het jaar zit er alweer op. Een mooi moment om eens vooruit te blikken naar de rest van het jaar. Want er staan mooie projecten op de planning. Zowel intern als voor onze opdrachtgevers. Zo gaan we binnen Y-con de komende periode aan de slag met het ontwikkelen van een eigen applicaties voor energiemonitoring. Hiermee willen we het voor onze klanten nog eenvoudiger maken om hun energieverbruik inzichtelijk te maken.

Sergei Bubka gebouw bij Nike in Hilversum

Daarnaast zijn we dit jaar weer in Hilversum te vinden, bij Nike. Stap voor stap renoveert Nike de volledige campus. Dit jaar gaan we hier aan de slag om de installaties in het Sergei Bubka gebouw aan te passen. Dit is één van de gebouwen op het Nike European Headquarters.

Aan de slag voor Ewals Cargo Care

Een ander project waar we dit jaar mee aan de slag gaan is het optimaliseren van de gebouwen van Ewals Cargo Care. In opdracht van Dophou Bodegraven voorzien we het logistiekcentrum van nieuwe installaties.

Renovatie kleedkamers SV Poortugaal

Ook reizen we dit jaar af naar het Zuid-Hollandse Poortugaal (tussen de Rotterdamse havens en de Oude Maas). Voetbalvereniging SV Poortugaal bouwt hier aan nieuwe kleedkamers. In opdracht van Cone Climate Adviseurs verzorgen wij de installaties voor dit project.

Op de hoogte blijven?

Wat ons betreft een mooi vooruitzicht. Wij kijken ernaar uit om het komende jaar met deze projecten aan de slag te gaan. Wil je op de hoogte blijven van onze meest actuele projecten? Neem een kijkje in ons portfolio of volg ons op LinkedIn.  


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg