Y-con 2021

Y-con 2021

Net als 2020, was ook 2021 weer een bijzonder jaar. Maar stil zitten deden we gelukkig niet. Onze collega’s werkten aan projecten door het hele land: van het Vodafone kantoor in Maastricht, tot het retourcentrum van Bol.com in Waalwijk. Maar ook intern waren er mooie ontwikkelingen. Tijd voor een korte terugblik!

Nieuw logo en nieuwe lay-out GBS

Als je regelmatig contact met ons hebt, zul je het misschien wel gezien hebben: afgelopen jaar kreeg onze huisstijl een facelift. Een nieuw logo, een nieuwe e-mailhandtekening, maar ook de online GBS omgeving voor onze klanten kreeg een update. Wat ons betreft een mooie verbetering in uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. In 2022 gaan wij verder met het vernieuwen van onze website.

Onze werkvloer

Het wordt steeds drukker! Wij zijn erg blij dat we in 2021 meerdere nieuwe collega’s mochten verwelkomen. Net als veel bedrijven zijn wij altijd opzoek naar nog meer kennis, kunde en gezelligheid.

Daarom gaat in 2022 onze zoektocht naar nieuwe collega’s verder. We zijn nog op zoek naar een Service Engineer, Senior Inbedrijfsteller en een Technisch Commercieel Medewerker. Meer weten? Check onze werken-bij pagina voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Onze projecten in 2021

Vanuit de wens scholen beter te ventileren is Y-con gevraagd om te participeren in het upgraden van ventilatiesystemen in een aantal scholen zoals openbare basisschool De Schelf in ’s Gravendeel en het Ir. Lely Lyceum in Amsterdam.

Een aantal scholen zijn opgeleverd en een flink aantal hebben wij er nog in de pipeline.

Ook brachten we Vodafone in Maastricht zo snel mogelijk op de been na de waterschade aan hun regelkasten door de overstromingen deze zomer. We installeerden nieuwe installaties bij Nike, Bol.com, Ewals Cargo Care, Quooker, HC PS en diverse winkels en restaurants van Westfield Group.

We zijn blij met de samenwerkingen van afgelopen jaar en willen onze klanten via deze weg bedanken voor het vertrouwen in Y-con. We kijken uit naar 2022!


(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg