Over ons

Over Ons


Korte lijnen, heldere communicatie en service op maat: dat is waar wij voor staan! Y-con is een innovatief en betrouwbaar regeltechnisch bureau in Tilburg. Met andere woorden: bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van regeltechniek. Ons doel is om jou hierin te ontzorgen, zodat jij je kunt richten op de zaken die belangrijk voor je zijn.

Specialist in regeltechniek

Onze specialisten helpen je met diverse regeltechnische projecten en vraagstukken. Of het nu gaat om calculaties of de uitvoering van een compleet regeltechnisch project. Met ons enthousiaste en deskundige team van specialisten staan we elke dag weer voor je klaar.

We gaan voor het totaalplaatje

Bij Y-con gaan we voor het totaalplaatje. We helpen je met het ontwikkelen van integrale oplossingen voor gebouwen. Hierbij geven we je advies over alle aspecten die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan installatiebeheer, gebouwbeheer en beheer op afstand. Maar ook op het gebied van verlichtingssystemen en energiebeheer helpen we je verder. Als installateur kun je bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij de ontwikkeling en realisatie van projecten. Ben je zelf adviseur en kun je wel wat ondersteuning bij de budgettering gebruiken? Ook dat doen we bij Y-con. Meer weten over onze specialismes? Bekijk onze diensten.

Een betrouwbare partner

Betrouwbaarheid staat bij Y-con hoog in het vaandel. We doen wat we beloven. Daarom werken we met een aantal vaste, betrouwbare leveranciers zoals Siemens, Honeywell, Distech en Saia-Burgess Controls. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. We denken graag met je mee.

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg