Beschrijving

Installatie

Voor de realisatie van Strijp-S Eindhoven – heeft Y-con de installatie uitgewerkt met Saia Burgess Controls. 

Klant

De gebouwen Anton en Gerard zijn de eerste twee witte gebouwen van de Hoge Rug op Strijp-S, vanaf de Beukenlaan gezien. Deze imposante rijksmonumenten - voormalige fabrieksgebouwen waar Philips uiteenlopende apparaten produceerde - zijn een nieuwe levensfase ingegaan.

Met meer dan 100 ondernemers uit de creatieve industrie draait het Klokgebouw in Strijp-S in Eindhoven op volle toeren. Bruisend, enerverend en verrassend. Het Klokgebouw is een bedrijfsverzamelgebouw met werkruimten in diverse prijsklassen en afmetingen. Maar het is méér: de functies die in het gebouw gevestigd zijn, worden ingezet als kwartiermaker bij de herontwikkeling van Strijp-S.

Het karakteristieke Veemgebouw met zijn afgeronde hoeken, direct tegen de Beukenlaan, vraagt vanwege zijn uitstraling en zijn positie bij de entree van het gebied, om functies die een komen en gaan van mensen teweegbrengen. De begane grond wordt een plek voor foodbeleving, in de breedste zin van het woord. Hier ga je - geprikkeld door geuren, kleuren en smaak - op culinaire ontdekkingsreis door de meest uiteenlopende culturen: kijken, eten en drinken, proeven en kopen, verbazen en genieten.Foodhall op begande grond

Project Details

Gebouw Diverse gebouwen
Eigenaar Trudo
DDC/GBS Saia Burgess Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg