Beschrijving

We kennen allemaal het merk Nike. Het hoofdkantoor van het merk is gevestigd in de VS en heeft in de rest van de wereld verschillende headquarters. Zo ook in Europa, namelijk het Nike European Headquarters in Hilversum. Het terrein bestaat uit 10 verschillende campussen, waar meer dan 2000 medewerkers uit zo’n 80 verschillende landen werken. Stap voor stap renoveert Nike de volledige campus. Y-con heeft een belangrijke rol in het realiseren van de nieuwe installaties.

Stap voor stap renoveren

Het volledige Nike European Headquarters is ontzetten groot. Naast werkplekken, bevat de campus een groot scala aan sportfaciliteiten. Een tennisbaan, volleybal- en basketbalvelden en zelfs een hele atletiekbaan! Daarnaast zijn er ook diverse flexwerkplekken en horecagelegenheden. Dat moet ook wel, in een gebouw met meer dan 2000 medewerkers. De gebouwen (en dus ook de installaties) zijn heel divers. Het is dan ook niet voor niets dat Nike de renovatie stap voor stap aanpakt. Het aanpassen van de installaties

Eén van de doelen van de renovatie is het aanpassen van de installaties in alle gebouwen. Y-con zet alles stapsgewijs om naar het fabricaat Saia Burgess Controls. De regel- en besturingssystemen van Saia Burgess zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden onder strenge kwaliteitseisen geproduceerd. Door de lange levensduur van de producten is dit een duurzame en toekomstbestendige keuze.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw installaties over te zetten naar het fabricaat Saia Burgess Controls? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Project Details

Gebouw Kantoor en productie
Eigenaar Nike
DDC/GBS Saia Burgess Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg