Beschrijving

Installatie

Voor de realisatie van Corpac Tilburg – heeft Y-con de installatie uitgewerkt met Distech Controls. 

Klant

De naam Corpac is een afkorting van de Latijnse spreuk ‘Concordia Res Parvae Crescunt’ (door samenwerking worden kleine dingen groot) van de Romeinse dichter Sallustius.

Samenleven
Het Corpac Huis herbergt een groot aantal sociaal-economische en sociaal-maatschappelijke organisaties. Zij leveren stuk voor stuk een bijdrage aan de ontwikkeling van een betekenisvolle samenleving.

Samenwerken
Betekenis ontstaat door te verbinden. Organisaties in Het Corpac Huis ontlenen hun betekenis aan het stelselmatig geven van inhoud aan belangen. Ze leggen verbindingen tussen achterban en omgeving en tussen heden en toekomst. Door interne en externe samenwerking ontstaat richting en draagvlak voor verandering.

Samenbrengen
Het streven van Het Corpac Huis is gericht op het huisvesten van een zo groot en breed mogelijk palet aan sociaal-economische en sociaal-maatschappelijke organisaties. Dit vanuit de overtuiging dat nieuwe initiatieven en impulsen ontstaan door informele communicatie en overleg. Elkaar eenvoudig weten te vinden in een open en inspirerende omgeving. Het Corpac Huis beoogt op deze wijze bij te dragen aan maatschappelijke synergie in een duurzame samenleving.

Project Details

Gebouw Kantoren
Eigenaar Corpac
DDC/GBS Distech Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg