Beschrijving

Installatie

Voor de realisatie van Berco – heeft Y-con de installatie uitgewerkt met Saia Burgess Controls. 

Gebouw

Berco is al 65 jaar dé start in automotive interieur. Berco startte eind jaren veertig onder de naam Van den Bergh in Veghel met de productie van kokosmatten en autostoelhoezen.

Inmiddels is Berco verhuisd naar Schijndel, floreert het bedrijf als nooit tevoren en is het marktleider geworden op het gebied van automatten en vrachtwageninterieurs.

De kern van Berco’s succes ligt in de combinatie van ontwikkeling en productie. Hierdoor zijn snelle innovatietrajecten mogelijk en verbeteren we onze producten en processen continu. Onze centrale positie in Europa voorziet ons van hoogwaardig gekwalificeerd personeel en een sterke logistieke uitvalsbasis.

Berco’s werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen met de klant. Al onze activiteiten zijn volgens de allerhoogste automotive normen ingericht. Bovendien is onze productieomgeving zo vormgegeven dat werknemers met een beperking volwaardig kunnen meedraaien. Hierdoor kunnen we de productie kosten laag houden en vanuit Nederland zeer competitief opereren.

Project Details

Gebouw Kantoor en productiehallen
Eigenaar Berco
DDC/GBS Saia Burgess Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg