Beschrijving

Installatie

Voor de realisatie van het Össur Eindhoven– heeft Y-con de installatie uitgewerkt met Distech Controls.

Klant

Össur houdt zich bezig met het verbeteren van de mobiliteit van mensen. Össur is wereldwijd een marktleider op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. We leveren geavanceerde en innovatieve technologieën op het gebied van prothesen, orthesen en compressie therapie. Össur heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van high-tech orthopedische hulpmiddelen om de maximale natuurlijke functies te herstellen voor mensen die dat nodig hebben. 
Ons werk draait evenzeer om mensen als om producten. Hun comfort, zelfvertrouwen en revalidatie staan centraal bij onze inspanningen. Als we een product of een dienst ontwikkelen, vergeten we nooit dat we daarmee iemand helpen bij het opbouwen van een beter leven.

Össur werd opgericht in 1971 en heeft sindsdien uitgebreide ervaring opgedaan in het ontwikkelen, produceren en verkopen van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. Vandaag de dag is het bedrijf wereldwijd één van de leidende bedrijven in de sector.

Össur combineert ambitieuze organische groei met een actieve acquisitiestrategie en blijft zich richten op het ontwikkelen en vastleggen van de beste ontwerpen en technologische vooruitgang in de bekroonde zoektocht naar 'een leven zonder beperkingen'.

Het bedrijf investeert veel in onderzoek en productontwikkeling en is om die reden door het Economisch Wereldforum uitgeroepen tot 'pionier in technologie'. De innovatieve R&D-afdeling van Össur zorgt voor een consistente sterke positie in de markt, terwijl de klantenservice kan bogen op verscheidene hoogstaande technische diensten.

Össur heeft ongeveer 2200 medewerkers verdeeld over 18 strategische locaties. Het bedrijf is zeer actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië en heeft daarnaast vele distributeurs in andere markten. Het hoofdkantoor bevindt zich in IJsland.

 

Project Details

Gebouw Kantoor en productiehallen
Eigenaar Össur
DDC/GBS Distech Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg