Beschrijving

Installatie

Voor de realisatie van DC Hollister Roosendaal – heeft Y-con de installatie uitgewerkt met Saia Burgess Controls. In opdracht van Beijer Ref is door HVBM Vastgoed op bedrijventerrein Westfields in Oirschot een pand ontwikkeld waarin het Beijer Ref Support Center gevestigd zal worden. 

Klant

Beijer Ref, koudetechniek en airconditioning, laat een nieuw DC met assemblagehal bouwen op bedrijventerrein Wesfields in Oirschot. Het nieuw te bouwen huurpand zal 9450 vierkante meter logistieke ruimte bevatten en wordt 1 december opgeleverd.

In het pand brengen vier in de Benelux opererende dochterbedrijven van Beijer Ref hun logistieke en overige backoffice activiteiten onder: Coolmark, ECR-Nederland, ECR-Belgium en Uniechemie. Ook ECR-Nederland verlaat haar verkooplocatie in Nuenen en vestigt zich in het nieuwe pand. Het grote multifunctionele magazijn wordt ingericht met stellingen en grotendeels geautomatiseerd door een Autostore installatie. Daarnaast komt er een ruimte met kraanbanen voor assemblage en een testruimte waarin het mogelijk is om met een zeer hoge luchtvochtigheid en over een groot temperatuur traject units te testen.

Project Details

Gebouw Distributiecentrum
Eigenaar BEIJER REF
DDC/GBS Saia Burgess Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg