Beschrijving

Installatie

Voor de realisatie van rijksmonument Slaakhuys – heeft Y-con de installatie uitgewerkt met Distech Controls. Slaakhuys Het Rijksmonument Slaakhuys aan Slaak 34 in Rotterdam wordt gerestaureerd en herontwikkeld tot luxe boutique hotel. In het karakteristieke wederopbouwpand was de voormalige drukkerij en het redactie van de krant Het Vrije Volk was gevestigd. Het ontwerp is van architect Jeroen Hoorn in opdracht van Frame Vastgoed. De renovatie en restauratie is inmiddels in volle gang. Oplevering wordt in het voorjaar 2018 verwacht. Het Slaakhuys wordt herbestemd tot luxe boutique hotel met 75 – in grootte variërende – kamers, appartementen en penthouses. Hotelgasten kunnen rekenen op hoog serviceniveau tijdens hun verblijf. Zo kunnen zij gebruikmaken van de veelomvattende conciërge service, maar is er ook een handige app waarmee zij met een druk op de knop van vele gemakken kunnen worden voorzien. Het hotel krijgt een bijbehorende restaurant en een bar.

bron: https://nieuws.top010.nl/herontwikkeling-slaakhuys.htm

Klant

Frame Vastgoed is een risicodragende binnenstedelijke ontwikkelaar, belegger en serviceorganisatie die zich kenmerkt door professionaliteit, betrokkenheid en een specialisatie in duurzame en stedelijke woonmilieus. Ze transformeren leegstaande kantoorpanden, restaureren monumenten en realiseren nieuwe woon- en winkelgebieden binnen een full service leefomgeving. Dit is voornamelijk in de regio Rotterdam.

In samenwerking met stakeholders werken ze aan de binnenstedelijke opgave van Rotterdam. In hun visie ontwikkelt de stad zich tot een levendig en prettig nieuw woon- en winkelgebied waarin full service en mondiale woonbeleving de kernwaarden zijn.

bron: https://framevastgoed.nl/over-ons

Project Details

Gebouw Rijksmonument
Eigenaar Frame Vastgoed
DDC/GBS Distech Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg