Beschrijving

Installatie

Voor de realisatie van Aarsten Fruit Breda gaat Y-con de installatie uitgewerken met Distech Controls. Het hoofdkantoor is gehuisvest in een monumentale boerderij met een modern kantoorpaviljoen. Aartsenfruit Breda heeft tevens een compleet geconditioneerd magazijn van meer dan 15.000 m² en faciliteiten om bananen te rijpen.

Over de klant en waarom

Als het om vers gaat, gaat aartsenfruit het verst van allemaal. Ze bieden alles aan in de wereld van groenten en fruit. Letterlijk. Iedere dag zorgen ze er weer voor dat hun assortiment verse groenten en fruit uit de hele wereld hun weg vindt naar onze afnemers. Ze noemen dat NONSTOPFRESH.

Dit maakt aartsenfruit de enige, echte internationale gateway voor groenten en fruit. Niets is voor ze te gek. Als het moet, laten ze zelfs een kiwi vliegen. Aartsenfruit doet er alles aan om groenten en fruit verser dan vers bij een van haar vestigingen in de Benelux of Hong Kong te krijgen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door partners die zich in alle hoeken van de wereld bevinden. Zij telen de beste en mooiste groenten- en fruitsoorten voor Aartsen.

Bij aartsenfruit zeggen ze niet voor niets; we go the extra mile for fresh fruit and vegetables.

bron: https://aartsenfruit.com/nl/over

Project Details

Gebouw Hoofdkantoor
Eigenaar Aartsenfruit Breda B.V.
DDC/GBS Distech Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg