Beschrijving

Als regeltechnisch bureau komen we bij diverse organisaties over de vloer. Zo ook in de zorg. Zo zijn we momenteel bezig met een mooi project bij het Franciscushof in Etten-Leur. Het Franciscushof is één van de zes locaties van zorgorganisatie Avoord en biedt woonruimte aan ouderen met een intensieve zorgvraag. In samenwerking met KIN installatietechniek realiseert Y-con een gebouwenbeheersysteem van het fabricaat Saia Burgess Controls.

Kleinschalige woonruimte voor ouderen

Het Franciscushof biedt kleinschalige woonruimte voor ouderen die op zoek zijn naar ruimte voor zichzelf, maar ook graag samen met anderen leven. De locatie beschikt over zo’n 20 zit- / slaapkamers en 24 comfortabele studio’s met een eigen keuken. Daarnaast zijn er verschillende gezamenlijke huiskamers om samen te komen en zijn alle woningen drempelvrij en voorzien van een alarmeringssysteem. Ook is er een kapsalon, fietsenstalling en parkeerruimte op het terrein.

Een diverse omgeving

Al met al een diverse omgeving die aan hoge eisen moet voldoen. Om dit te realiseren, werken we momenteel aan een gebouwenbeheersysteem van fabricaat Saia Burgess Controls. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd wat we nog meer doen bij Y-con? Bekijk onze andere projecten of neem eens contact met ons op. We vertellen je graag meer!

foto's via https://www.avoord.nl/wonen/kleinschalige-groepswoningen/kleinschalig-wonen-franciscushof

Project Details

Gebouw Zorgcomplex
Eigenaar Avoord
DDC/GBS Saia Burgess Controls

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg