Beschrijving

Zuiver Media startte in 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een mediabureau met ruim 40 collega’s. Op dit moment werken ze nog vanaf hun kantoor in Den Haag, maar daar komt binnenkort verandering in. Vanaf april 2020 verhuist het bedrijf naar een prachtig nieuw kantoor aan de Fairoaksbaan in Rotterdam. Y-con rustte het gebouw uit met de juiste installaties.

Op de groei

De afgelopen 10 jaar maakte Zuiver Media een flinke groei door. En als het aan hen ligt blijven ze nog wel even doorgroeien. Het nieuwe pand in Rotterdam is dan ook op de groei gebouwd. Er is maar liefst plaats voor 100 collega’s. Het moderne kantoor is ruim opgezet en bestaat uit diverse (multifunctionele) ruimtes. Er is veel licht en er komen veel natuurlijke elementen terug in het interieur. Dit maakt het een prettige ruimte om te werken. 

De juiste installaties

Wat betreft de looks van het gebouw zit het dus zeker goed, maar een aangenaam en gezond leefklimaat mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daarom schakelde Zuiver Media ons in om hun kantoor uit te rusten met een gebouwenbeheersysteem van het fabricaat Honeywell Centraline. Het systeem zorgt o.a. voor een aangename temperatuur en verlichting, afgestemd op de ruimte. Ook maakt deze het pand duurzamer, brandveiliger én beter beschermd tegen inbraak. 

Mogelijkheden met Honeywell Centraline

Wil je meer weten over de mogelijkheden met Honeywell Centraline of andere fabricaten? Neem gerust eens contact met ons op. We adviseren je graag.

Project Details

Gebouw Kantoor
Eigenaar Zuiver Media
DDC/GBS Honeywell DDC

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg