Beschrijving

De Zuid-Hollandse sportvereniging SV Poortugaal timmert tijdens de lockdown hard aan de weg. Op hun sportterrein tussen de Rotterdamse havens en de Oude Maas bouwen ze nieuwe kleedkamers. In opdracht van Cone Climate Adviseurs realiseert Y-con de vloerverwarmingsregeling voor deze nieuwe accommodatie.

Uitbreiding clubgebouw

Sinds 2018 heeft SV Poortugaal niet één, maar twee clubgebouwen. De vereniging is dan ook nog relatief nieuw. Hij is ontstaan vanuit een fusie tussen PSV Poortugaal en v.v. Oude Maas. Daarom hebben ze nu een clubgebouw over. Dit clubgebouw is verkocht aan een ondernemer en omgebouwd tot een fitnessclub. Het andere clubgebouw blijft bij de club en wordt uitgebreid met nieuwe kleedkamers.

Vloerverwarmingsregeling in de kleedkamers

SV Poortugaal kiest ervoor om de kleedkamers uit te rusten met een moderne faciliteiten. Cone Climate Adviseurs ondersteunt hen hierbij. In opdracht van dit adviesbureau realiseren wij de vloerverwarmingsregeling voor de kleedkamers. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een CentraLine EAGLEHAWK regelaar. Dit is een krachtige gebouwenbeheercontroller. De regelaar stuurt de verwarmingsinstallatie aan, waarmee vrijwilligers van de club de temperatuur in de kleedkamers eenvoudig kunnen instellen en beheren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden voor een vloerverwarmingsregeling? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Y-con.

Project Details

Gebouw Kleedkamers
Eigenaar SV Poortugaal
DDC/GBS Honeywell DDC

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg