Beschrijving

Installatie

Voor de realisatie van Amgen Breda – heeft Y-con de installatie uitgewerkt met Saia Burgess Controls. 

Klant

Sinds 1997 levert Amgen vanuit Breda haar producten door heel Europa en aan een groeiend aantal landen in andere delen van de wereld. We verpakken medicijnen landenspecifiek, slaan ze tijdelijk op en verschepen uiteindelijk naar meer dan 50 landen.

Voor Amgen Europe B.V. geldt: “Elke patiënt, telkens weer”. Hiermee bedoelen we dat we ernaar streven om onze producten altijd beschikbaar te hebben op de juiste plaats en op de juiste tijd voor de behandeling van de patiënt. Vanuit Breda distribueren we zowel geregistreerde producten als producten die gebruikt worden in klinisch onderzoek. Breda is ook de vestigingsplaats van twee onderdelen van de Global Supply Chain organisatie verantwoordelijk voor Europa, Afrika en Australië/Nieuw-Zeeland. Daarnaast is Amgen Breda het internationale centrum buiten de Verenigde Staten voor enkele andere functies, zoals Quality & Regulatory Compliance, Information Systems en Financial Shared Services.

Circa 500 gemotiveerde mensen werken samen in hun streven naar perfectie in hun werkzaamheden, met als uiteindelijke doel het verbeteren van mensenlevens.

Project Details

Gebouw Hoofdkantoor
Eigenaar Amgen Europe B.V.
DDC/GBS Siemens DDC

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg