Beschrijving

Installatie

Voor de optimalisatie van het kantoor van Oerlemans Plastics – heeft Y-con de installatie uitgewerkt met Honeywell Centraline 

Over Oerlemans Plastics

Bent u op zoek naar een flexibele kunststof verpakking? Oerlemans Plastics is dé producent op het gebied van plastic verpakkingen. Met 34 mono- en coextruders maken we folie in de kwaliteiten als LDPE, MDPE, LLDPE en HDPE. Voortdurend ontwikkelen ze nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor tuinbouwfoodnon-food en verpakkingsgroothandel. In meer dan 30 landen vinden de producten hun weg. Bij elke oplossing staan klant, kwaliteit en renderend eindresultaat centraal. Door eigen logistiek weten we een optimale service te bieden.

Business definition

Oerlemans Plastics BV produceert en levert een volledig assortiment specialistische, flexibele één-en meerlaagse kunststof folies en verpakkingen. De markt bestaat uit business to business markten voor foodnon-food, verpakkingsindustrie, groothandel, retail en tuinbouwtoelevering, wereldwijd. Onze technologie is productie en handel in kunststof flexibele folies en verpakkingen.

Mission statement

Oerlemans Plastics BV is een betrouwbare fabrikant en partner voor hoge kwaliteit specialistische verpakkingen en folies die haar producten winstgevend verkoopt op basis van continuïteit en lange termijn partnership met zowel haar leveranciers als haar afnemers.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Oerlemans Plastics een uitgangspunt geworden in de bedrijfsvoering. We zijn ons bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we als bedrijf hebben. Duurzaam produceren staat dan ook hoog in het vaandel. Er worden jaarlijks milieuplannen opgesteld. Tevens zijn we deelnemer aan het MJA3-convenant, waardoor we ons verplichten om het energieverbruik te reduceren.

Oerlemans Plastics is in het bezit van het ISO 14001 certificaat.

Aangezien Oerlemans Plastics BV steeds meer van haar producten afzet in de food industrie moeten haar afnemers er volledig op kunnen vertrouwen dat alles in het werk wordt gesteld dat de producten onder honderd procent consumentveilige condities zijn geproduceerd, waarbij tenminste wordt voldaan aan de wettelijke bepalingen hieromtrent.

bron: https://www.oerlemansplastics.nl/over-ons/visiemissie/

Project Details

Gebouw Kantoor
Eigenaar Oerlemans Plastics B.V.
DDC/GBS Honeywell DDC

(+31) 013 578 43 20
info@nordomatic.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg